Презентація книги Катерини Єгорушкіної "Скриня"

 

Сьогодні відбулася онлайн-зустріч з авторкою книги "Скриня" Катериною Єгорушкіною. Завдяки представникам Українського інституту національної пам'яті  до фонду бібліотек Вінницької централізованої бібліотечної системи надійшли 25 примірників цієї книги та комплекс матеріалів про історію Голодомору для дітей дошкільного віку. 

"Скриня" К. Єгорушкіної несе в собі важливий історичний контекст та психологічний супровід, про який ми можемо дізнатися з самого видання та додатків до нього. Під час презентації видання авторка, у онлайн режимі розповіла історію написання книги, поділилася своїм баченням, як потрібно спілкуватися з дітьми різного віку на тему Голодомору-геноциду в Україні. Завдяди інтерактивній картці та методичном матеріалам до книги, в яких містяться QR - код на посилання https://portalbooks.com.ua/skrynia-about можна в повній мірі донести дітям всю актуальність та важливість трагедії 1932-1933рр.





Участь у заході взяли в.о. директора закладу культури «Вінницька міська централізована бібліотечна система» Тетяна Верещак, письменниця, авторка книги «Скриня» Катерина Єгорушкіна, начальник Центрального міжрегіонального відділу Українського інституту національної пам’яті Богдан Галайко, співробітник відділу Олексій Серветнік, бібліотекарі.





Коментарі