Я йду від вас... я йду тепер на небо, та залишусь навіки у серцях...

 

У День Конституції в рамках сьомого Фестивалю польової кухні імені Тараса Сича вінничани мали можливість спробувати десятки різних страв: пиріжки, солдатські каші, борщ та прохолодне мохіто, авторську рисово-гречану кашу, кус-кус з "богричевим" додатком, овочеве рагу. Засновниця та керівниця громадської організації "Народна територія щастя" Валентина Погребняк, розповіла, що часто готувала для військових страви разом із Тарасом Сичом. Цьогоріч на фестивалі вона пригощала вінничан та гостей міста борщем.
Крім того, захід супроводжувався виступами дітей та дорослих, які співали переважно патріотичні пісні.
Загалом, сьомий Фестиваль польової кухні імені Тараса Сича, який був присвячений пам’яті загиблих Героїв, відвідали близько сотні учасників. І хоча в якийсь момент його довелось поставити "на паузу" через повітряну тривогу, охочих скуштувати польових страв це не відштовхнуло і дегустація, після майже годинної перерви, продовжилась.
Всі зібрані  кошти планують передати для забезпечення потреб ЗСУ.
До фестивалю вкотре долучилися і працівники нашої бібліотеки. Нам подобається ідея його створення. Кожного року нас запрошують і ми із задоволенням беремо участь. Дуже раді, що про нашого колегу пам'ятають та вшановують його пам'ять.





















Родина Тараса Сича













Волонтерка Валентина Погребняк пригощає борщем




Коментарі