Світ добра в казках Андерсена


Щороку 2 квітня уся всесвітня спільнота відзначає День дитячої книги. Це свято привертає увагу всіх дітей та їхніх батьків до надзвичайної важливості книжки в житті юних читачів. Адже саме вона відкриває малятам двері у великий та незнайомий світ, знайомить з невідомими раніше істотами, розкриває таємниці життя, сприяє становленню особистості.
День дитячої книги відзначається в день народження великого казкаря Г.Х. Андерсена. Саме йому вдалося змінити ставлення до дитячих творів, а також значно збагатити й розвинути цей вид художньої літератури. Він є автором всесвітньо відомих казок для дітей та дорослих. Серед них: «Дюймовочка», «Гидке каченя», «Принцеса на горошині» та багато інших, не менш захоплючих книг.
З нагоди цього дня в нашій бібліотеці відбулася цікава зустріч з акторкою Вінницького академічного музично-драматичного театру ім. М. Садовського Марією Левченко. З дітьми були проведені цікаві інтерактивні ігри. 
З великим задоволенням гості свята прослухали казку Андерсена "Гидке каченя" у прочитанні Марії Левченко. А також розібрали зміст цього твору.
Також кожний з присутніх зобразив свого улюбленого казкового героя і розповів про нього, тим самим, заохотивши їнших до прочитання цих творів. 
Зустріч з Марією Левченко відбулась цікаво, пізнавально та весело.
На завершення свята на дітей чекали солодкі подарунки. 



















Коментарі